Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Masturbujícího cyklistu, který obtěžoval ženy v ulicích lázeňského města, dopadli policisté po měsíci v Plzni

Nechutný zážitek si z procházky po Karlových Varech odneslo několik žen. Kolem nich se totiž projížděl muž na kole s rozepnutým poklopcem, masturboval, a ještě na ně pokřikoval, aby mu prý pomohli. Policisté po dotyčném intenzivně pátrali a zveřejnili také záznam z kamer. Osmapadesátiletého devianta nakonec kriminalisté zadrželi v jednom z bytů v Plzni. Nyní mu hrozí několikaletý pobyt za mřížemi.

Byla sobota 19. srpna krátce před osmou hodinou ráno, když se uličkami Karlových Varů projížděl muž na kole. Na tom by nebylo nic divného, kdyby ovšem neměl rozepnuté kalhoty. „Muž na kole měl projíždět ulicí Krymská a přitom masturbovat. Kolemjdoucí ženu měl slovně požádat, aby mu s masturbací pomohla. Ta na to zareagovala tak, že vše oznámila na tísňovou linku 158. Muž následně svého jednání okamžitě zanechal a z místa odjel,“ uvedl k případu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Zhruba o hodinu později ale svůj čin zopakoval. Tentokrát se ovšem na svou oběť vrhl. „Žena ovšem měla začít nahlas křičet, bránit se kopy a přitom muži sdělit, že vše oznámí na policii. Muž měl svého jednání zanechat a z místa odjet,“ pokračuje mluvčí. Kriminalisté začali okamžitě po muži pátrat a zveřejnili mimo jiné i záznamy z kamer. Stopy je nakonec dovedly do Plzně, kde devianta 13. září také zadrželi v jednom z bytů. Policie o tom informovala až dnes.

„Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k vydání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který jej akceptoval. Na základě rozhodnutí soudu byl muž vzat do vazby. V případě prokázání viny hrozí osmapadesátiletému muži trest odnětí svobody až na pět let,“ uzavřel Kopřiva.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, cyklista, obtěžování, Karlovy Vary, Plzeň, sexuální obtěžování, deviant

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karel Poláček

Dotyčný by mohl svoji schopnost udržovat na jízdním kole "balanc" i při masturbaci uplatnit v nějakém cirkusu nebo ve varietním vystupování. Obzvlášť ovládá-li jízdu s masturbací obouruč.

Neděle, 17. září 2023, 08:33Odpovědět

Masturbujícího cyklistu, který obtěžoval ženy v ulicích lázeňského města, dopadli policisté po měsíci v Plzni  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.