Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Ochmelkovi se zamotaly nohy, upadl a rozsekl si bradu. Druhý násoska nadýchal skoro pět promile

Opilí jedinci opět zaměstnali plzeňské strážníky i záchranáře. Tentokrát pomáhali muži, který to přepískl s pitím, upadl a způsobil si tržné zranění v obličeji. Ten samý večer vyjížděli i k dalšímu ochmelkovi, který rušil noční klid. Dechová zkouška u něj odhalila neuvěřitelných 4,78 promile.

Byla jedna hodina po půlnoci, když hlídka strážníků obdržela oznámení, že se v sadech Pětatřicátníků nachází zraněná osoba. Policisté po příjezdu na místo skutečně spatřili sedícího muže. Byl celý od krve a silně se třásl.

„Muž strážníkům sdělil, že upadl na chodníku, což dokazovala i velká, tržná a krvácející rána na jeho bradě. Nohy se mu zřejmě zamotaly kvůli množství vypitého alkoholu, protože nadýchal 2,63 promile,“ popsala Tereza Schliková z tiskového odboru Městské policie Plzeň.

Agresivní opilec s téměř pěti promile si troufal na strážnici, žena v uniformě s ním rychle zametla

Se strážnicemi není radno si zahrávat, o čemž se přesvědčil i jednačtyřicetiletý muž, který se opilý válel na podlaze obchodu s potravinami v Plzni na Slovanech. Alkohol ho natolik zmohl, že na místě usnul. Po probuzení se choval velmi agresivně...

Policisté muže ošetřili, zastavili krvácení a počkali na místě do příjezdu záchranářů. Toho večera to ale nebyl poslední výjezd k opilému jedinci. Z Heyrovského ulice na Borech totiž přišlo oznámení o dvou mužích, kteří svým hlasitým halekáním ruší noční klid.

Po příjezdu strážníků na místo se ukázalo, že jeden z přítomných byl tak opilý, že ani při pátém svévolném pokusu o odchod z místa není schopen ani jít, natož se vůbec zvednout. Dechová zkouška u dvaatřicetiletého muže ukázala závratných 4,78 promile. „Dotyčný byl v takovém stavu opilosti, že si celá událost nakonec vyžádala příjezd Zdravotnické záchranné služby a následný transport opilce do nemocnice,“ uzavřela Schliková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky opilci, opilý muž, nadýchal pět promile, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ochmelkovi se zamotaly nohy, upadl a rozsekl si bradu. Druhý násoska nadýchal skoro pět promile  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.