Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Z psychiatrické nemocnice utekla žena nakažená žloutenkou, může být agresivní

, aktualizováno 28. srpna 2023, 9:03

Policisté stále pátrají po pacientce, která se minulou středu nevrátila z povolené vycházky po areálu Psychiatrické léčebny v Dobřanech. Devětatřicetiletá Žaneta je nakažená žloutenkou typu C. Trpí lehkou mentální retardací a bez svých léku bývá agresivní.

„Hledaná devětatřicetiletá žena je pacientkou Psychiatrické nemocnice Dobřany. Trpí lehkou mentální retardací, užívá psychofarmaka, přičemž v případě, že je neužívá, je agresivní. Je nebezpečná sobě i okolí z důvodu abusu alkoholu. Má žloutenku typu C. Do léčebny nastoupila dobrovolně. Ale dne 23. srpna 2023 se nevrátila z povolené vycházky po areálu nemocnice,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Žena je vysoká 161 centimetrů a je silnější postavy. Má ovální obličej, světlé vlasy střední délky a hnědé oči. Nemá chrup, pouze šest spodních zubů. Na sobě měla legíny se vzorem americké vlajky, tričko a pantofle. „Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně,“ dodala Brožová.

Téhož dne odešel z povolené vycházky po areálu psychiatrické nemocnice také sedmadvacetiletý muž, který má rozsudkem soudu nařízené ochranné léčení a trpí psychotickou poruchou, přičemž může být sám sobě nebezpečný. Pátrání po tomto muži již policie odvolala, žena se ale dosud nenašla.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešované osoby, Psychiatrická nemocnice, nebezpečný pacient, nakažená žloutenkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z psychiatrické nemocnice utekla žena nakažená žloutenkou, může být agresivní  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.