Počasí dnes24 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

VIDEO: Neznámý muž s kufrem povalil na eskalátorech mladou ženu a způsobil jí zranění

Velmi nepěkný zážitek si z jízdy na pohyblivém schodišti odnesla mladá Plzeňanka, jež z prostor hlavního nádraží putovala rovnou do nemocnice. Na vině není její špatná rovnováha, ale neznámý muž s kufrem, který ji povalil. Zraněnou ženu uklidňovali přítomní strážníci. Ti letos pomáhali také sedmaosmdesátileté stařence, která taktéž upadla na eskalátorech a zůstala tam nehybně ležet.

Naštěstí pro mladou ženu byla nablízku hlídka strážníků městské policie. „Když se mladá žena vezla po schodišti, padl na ni neznámý muž s kufrem. Vlivem toho ztratila stabilitu a spadla. Tímto pádem si způsobila viditelné odřeniny po těle. Na pomoc ženě přispěchali hned strážníci, které na nenadálou situaci upozornila náhodná kolemjdoucí,“ popisuje mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Poraněnou ženu v šoku se policisté snažili uklidnit a poskytli ji nezbytnou první pomoc. Až do příjezdu sanitky také sledovali její zdravotní stav. Záchranáři ji poté převezli do nemocnice. Letos to není poprvé, kdy policisté pomáhali nebohé ženě, jež se zřítila z eskalátorů. V lednu takto upadla na pohyblivém schodišti v prostoru autobusového nádraží sedmaosmdesátiletá seniorka. Zraněná žena pak zůstala po pádu ležet vtěsnaná u eskalátoru a bez pomoci další osoby neměla šanci na záchranu

„Při nástupu na pohyblivé schodiště žena zavrávorala, upadla na schody a zůstala ležet vtěsnaná v prostoru eskalátoru. Hlídka ji odtamtud vyprostila a odvedla k nejbližší lavičce, kde zjistila rozsah ženina poranění. Vzhledem ke krvácivému zranění na hlavě a na ruce přivolala hlídka na místo zdravotnickou záchrannou službu a až do jejího příjezdu monitorovala ženin zdravotní stav,“ popsala bleskovou mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky pád na eskalátoru, zranění na eskalátoru, zraněná žena, hlavní nádraží, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Neznámý muž s kufrem povalil na eskalátorech mladou ženu a způsobil jí zranění  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.