Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Žena skončila po surovém napadení s vážně poraněnou hlavou, násilníka policie na místě zadržela

Obětí zvlášť surového napadení se stala třiačtyřicetiletá žena, kterou sanitka odvezla z bytového domu ve Štěnovicích na jižním Plzeňsku rovnou na urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Podle dostupných informací zasadil ženě násilný muž několik ran do hlavy. Brzy po činu skončil v poutech.

Záchranáři společně s policií zasahovali u obzvlášť brutálního činu. Podle serveru Krimi Plzeň zaútočil muž na ženu kladivem a zasadil ji několik ran, přičemž mířil převážně na hlavu. Zraněná a silně zakrvácená žena se dokázala dostat ven a přivolat si pomoc. Sanitka ji při vědomí transportovali do plzeňské nemocnice.

„Pachatel byl zadržen. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro násilný trestný čin,“ informovala stručně policejní mluvčí Iva Vršecká. Policie ale zatím nepotvrdila, jakou zbraň útočník použil a blíže se k případu nevyjadřuje. Případ si podle Vršecké převzala Služba kriminální policie a vyšetřování, která se zabývá těmi nejzávažnějšími zločiny jako jsou vraždy nebo pokusy o ně.

První letošní vražda se stala na Nový rok na ubytovně ve Stříbře na Tachovsku, kde se dostali do konfliktu dva Ukrajinci. Kriminalisté následně obvinili čtyřiatřicetiletého cizince, který podle nich po potyčce bodl do břicha svého o deset let mladšího krajana. Napadeného muže odvezl vrtulník do plzeňské fakultní nemocnice, v níž později zemřel.

Zavražděný muž, jehož otřesně zohavené tělo bez hlavy se našlo v řece, byl dvaatřicetiletý cizinec

Kriminalisté již znají totožnost bestiálně zavražděného muže v momentálně nejsledovanějším případu vraždy v Plzni. Zohavenou mrtvolu nalezl náhodný kolemjdoucí pod lávkou v řece Berounce na okraji Plzně. Tělu chyběla hlava a mělo mnohočetná...

Velkou pozornost vzbudil také nález zohaveného těla dvaatřicetiletého bezdomovce, kterého našel pod lávkou v řece Berounce na okraji Plzně náhodný kolemjdoucí. Mrtvola byla poseta bodnými ranami a chyběla jí hlava. Pachatel tohoto činu policii stále uniká. V květnu jsme také informovali o nálezu těla zavražděné ženy v Radnicích na Rokycansku. Ženu zabil její známý, který ji zasadil devět bodných ran do horní části hrudníku. Nuž si podle vyšetřovatelů přinesl na místo činu a pak jej zahodil do rybníka. 

Čtete také:

Foto Richard Beneš

Štítky surové napadení, napadení ženy, násilný útok, domácí násilí, pokus o vraždu, Štěnovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena skončila po surovém napadení s vážně poraněnou hlavou, násilníka policie na místě zadržela  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.