Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Chodkyně po střetu s autem odmítla odvoz do nemocnice a odešla na autobus, hledá ji policie

Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke střetu osobního auta s dosud neznámou ženou. Chodkyně v Poděbradově ulici v Domažlicích obcházela vozidlo zaparkované ve dvoře, řidič ji nejspíš přehlédl a při rozjíždění srazil na zem. Žena se však rychle oklepala, odmítla pomoc a odešla směrem k autobusovému nádraží.

„K dopravní nehodě došlo dne 26. dubna 2023 v 11:45 hodin na silnici I. třídy č. 22 v ulici Poděbradova v obci Domažlice. Řidič osobního vozidla tovární značky Hyundai při vyjíždění z místa ležícího mimo komunikaci ze dvora bývalé prodejny ve směru na silnici I. třídy č. 22 z ulice Poděbradova do ulice Husova srazil neznámou chodkyni, která jeho vozidlo právě obcházela z pravé přední strany. Chodkyně po nárazu upadla na silnici,“ popisuje policejní mluvčí Barbora Šmaterová.

Řidič zhruba pětadvacetileté ženě nabídl ženě odvoz do nemocnice, to ale dotyčná odmítla. Nechtěla ani přivolat sanitku a z místa odešla spolu se starším mužem směrem k autobusovému nádraží. Údajně pospíchala do práce. Podle policie měla žena na sobě červené oblečení a je dost možné, že se jedná o cizinku.

„Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámé chodkyně. Svědci se mohou mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158,“ dodala Šmaterová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, sražená chodkyně, střet chodce s autem, policisté pátrají, Domažlice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chodkyně po střetu s autem odmítla odvoz do nemocnice a odešla na autobus, hledá ji policie  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.