Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Plameny zachvátily dodávku přímo na čerpací stanici, řidič stihl na poslední chvíli uniknout z hořící kabiny

Na nejhorším možném místě vzplanula dodávka na Slovanské aleji v Plzni. Automobil zahořel v těsné blízkosti čerpací stanice CNG. Bylo ohromným štěstím, že vozidlo už nebylo připojené ke stojanu. I tak se oheň rychle šířil a během pár vteřin pohltil celou kabinu vozu. Řidič stihl uniknout v poslední chvíli.

„Na samoobslužné čerpací stanici došlo k požáru dodávky. Automobil v době vzplanutí již nebyl připojen ke stojanu CNG,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. Na místo okamžitě vyjížděli hasiči, kteří oheň zlikvidovali.

K požáru došlo ve chvíli, když řidič odjížděj od pumpy. Z kabiny vozu stihl uniknout, utrpěl však drobné popáleniny na rukou a v obličeji. „Záchranáři na místě ošetřili muže narozeného v roce 2001. Utrpěl lehčí popálení a byl transportován na akutní příjem fakultní nemocnice v Plzni na Lochotíně,“ doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. Výše škody je čtvrt milionu korun. Příčinou požáru se zabývá vyšetřovatel.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky požár na čerpací stanici, CNG, požár dodávky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plameny zachvátily dodávku přímo na čerpací stanici, řidič stihl na poslední chvíli uniknout z hořící kabiny  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.