Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilý jezdec na motocyklu to na úzké silničce napálil rovnou do traktoru

Přímo do protijedoucího traktoru se strefil devětadvacetiletý jezdec na motocyklu značky Yamaha a vážně se zranil. Nehoda se stala na silnici mezi obcemi Milevo a Zhoř na Tachovsku. Ještě na místě nehody vyšlo najevo, že motorkář byl opilý. A to nebylo zdaleka jeho jediné provinění.   

„Z dosavadního vyšetřování nehody vyplývá, že muž na motocyklu nejel řádně při pravém okraji komunikace. Následně se střetl s přední částí protijedoucího traktoru, za kterým byl připojený přívěs. Traktor řídil dvaapadesátiletý muž. Při nehodě utrpěl motocyklista zranění. Záchranná služba ho z místa převezla do nemocnice k ošetření,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Ještě před odjezdem do nemocnice se motorkář podrobil dechové zkoušce na alkohol, která měla pozitivní výsledech. Přístroj naměřil 1,53 promile alkoholu. Vzniklou škodu na motocyklu policisté odhadli na 10 000 korun, na traktoru škoda nevznikla.

„Ohledáním motocyklu policisté zjistili, že nesplňuje podmínky pro provoz na pozemních komunikacích, protože platnost technické prohlídky vypršela v polovině minulého měsíce. Navíc na motocykl není sjednané zákonné pojištění,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, motocykl, zraněný motorkář, střet s traktorem, alkohol, Tachovsko, traktor, Yamaha, okres Tachov, Zhoř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý jezdec na motocyklu to na úzké silničce napálil rovnou do traktoru  |  Tachovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.