Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Podvodník okradl ženu o 115 tisíc korun, před domem skoro polovinu peněz ztratil

Pod záminkou, že prodává povlečení se devětapadesátiletý muž vloudil do domu důvěřivé seniorky v Chodové Plané na Tachovsku. Své zboží ji nabízel několikrát, až nyní využil nestřeženého okamžiku a odnesl si 115 tisíc korun. Skoro padesát tisíc mu ale ve spěchu vypadlo na ulici.

Podvodník do domu šestašedesátileté ženy v Chodové Plané nepřišel s nabídkou prodeje různého zboží poprvé. Nikdy ale nebyl problém. Až nyní se mu naskytla příležitost, kdy si odskočil do koupelny.

„Odtud z tašky odcizil finanční hotovost ve výši 115 000 korun, kterou měl přítel dotyčné v koupelně uloženou. Poté se rozloučil a z domu odešel. Před domem z odcizené hotovosti vytratil částku ve výši 48 000 korun. Tu nalezl soused poškozeného a odevzdal ji jako nález na místní úřad,“ popsala případ policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Peníze už jsou zpět u právoplatných majitelů, zloděj a podomní prodejce v jedné osobě nyní může o svém jednání přemýšlet ve vězení, hrozí mu až osm let.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, krádež, zloděj, policie, Chodová Planá, dům, okres Tachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Podvodník okradl ženu o 115 tisíc korun, před domem skoro polovinu peněz ztratil  |  Tachovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.