Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Vysokozdvižný vozík přimáčkl k nakládací rampě pracovníka firmy. Zraněného muže vyprošťovali hasiči

Muže zaklíněného mezi rampu a elektrický paletový vozík vyprošťovali v úterý odpoledne hasiči v objektu jedné firmy ležící u dálnice D5 poblíž obce Štěnovice na Plzeňsku. Vozík přimáčkl muži k rampě nohy. Záchranáři následně zraněného muže transportovali do nemocnice.

„Hasiči ze stanice Slovany a JSDH Štěnovice zasahovali u záchrany osoby na jedné z nákladových ramp firmy na Plzeňsku. Osoba byla zaklíněna mezi rampu a elektrický paletový vozík. My jsme motorovou část vozíku zajistili, přizvedli a pomohli zraněnému muži vyprostit dolní končetiny. Ty mu vozík přimáčkl k rampě. Příčinu události vyšetřuje policie,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Třiatřicetiletého muže záchranáři transportovali k dovyšetření na urgentní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Utrpěl lehké zranění dolních končetin,“ doplnila Andrea Divišová ze záchranné služby.

„Krátce před 14:30 hodin došlo v jedné firmě na Plzeňsku při vykládce nákladového prostoru z nákladního vozu vysokozdvižným vozíkem k zaklínění třiatřicetiletého muže, řidiče vysokozdvižného vozu. Zraněný muž zůstal s vozíkem zaklíněný mezi rampou a nákladním vozidlem. Dechová zkouška byla u řidiče vozíku i řidiče nákladního automobilu byla negativní. Příčinou se nadále zabýváme," uvedla později k případu mluvčí policie Barbora Smaterová

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky zraněný muž, zranění dolních končetin, vozík přimáčkl muže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vysokozdvižný vozík přimáčkl k nakládací rampě pracovníka firmy. Zraněného muže vyprošťovali hasiči  |  Plzeňsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.