Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Na úseku frekventované silnice I/27 na příjezdu a výjezdu z Klatov ve směru od Plzně platí nové omezení provozu

Nové omezení provozu platí dočasně pro motoristy v souvislosti s výstavbou obchvatu Klatov. Tentokrát se změna vedení dopravy týká hlavně úseku velmi frekventované silnice I/27 na příjezdu a výjezdu z Klatov ve směru od Plzně.

„Silnice I/27 za obcí Štěpánovice je nově průjezdná pouze ve směru na Klatovy, a to zčásti i po nové okružní křižovatce, která je součástí budovaného obchvatu. V opačném směru je provoz ještě v Klatovech odkloněn a objízdná trasa na Plzeň je vedena po silnici III/11766 na obec Točník, Vícenice a dále po III/11767 na obec Dehtín,“ informuje Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). Autobusy linkové dopravy jezdí ve směru do Klatov po silnici I/27.

Částečná uzavírka silnice I/27 u obce Štěpánovice, úsek Klatovy - Štěpánovice je stanovena na období od 22.07. do 11.08.2024.

Zcela uzavřena je pak v místě křížení s I/27 silnice II/186. Objízdná trasa je vedena po silnici II/185 po okruhu na silnici I/22 ve směru na centrum. V opačném směru je doprava vedena po silnici I/27 až po křižovatku se silnicí I/22 ve směru na Domažlice. Toto omezení potrvá až do 14. září. Na místní komunikaci Luby – Sobětice se prodloužilo omezení provozu úplnou uzavírkou až do 15. srpna.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay, Ředitelství silnic a dálnic, ŘSD

Štítky stavba obchvatu, obchvat Klatov, dopravní omezení, ŘSD, I/27

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na úseku frekventované silnice I/27 na příjezdu a výjezdu z Klatov ve směru od Plzně platí nové omezení provozu  |  Klatovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.