Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Nezletilý motorkář havaroval a utrpěl vážná zranění, jeho tělo odletělo po nárazu desítky metrů daleko

Velmi vážná zranění utrpěl mladý motorkář, který havaroval nedaleko Albrechtic na Klatovsku. Nezletilého mladíka transportoval do nemocnice vrtulník. Motorku policisté našli zhruba 20 metrů od zraněného muže.

„Dle dosud zjištěných skutečností jel nezletilý řidič motocyklu po silnici mezi obcemi Albrechtice a Ostružno, kdy při průjezdu zatáčkou nezvládl řízení, vyjel mimo komunikaci a havaroval,“ řekla k okolnostem nehody policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Na místě nehody byli jako první hasiči, kteří poskytli muži předlékařskou první pomoc. „Zraněnou osobu hasiči následně předali do péče zdravotnické záchranné službě a zajišťovali přistávací plochu pro povolaný vrtulník LZS z Českých Budějovic, protože vrtulník z Líní byl na jiné události. Motorka byla nalezena zhruba 20 metrů od zraněné osoby,“ doplnil mluvčí hasičů Michal Holeček.

„U mladého muže došlo k pádu asi z pěti metrů do křovin. Utrpěl vážné zranění a byl při vědomí transportován na Emergency FN Lochotín,“ upřesnil mluvčí krajské záchranky Lukáš Uherek. Vzhledem k rozsáhlým zraněním nemohl mladík podstoupit dechovou zkoušku a policisté proto nařídili odběr biologického materiálu. Nehodou se nadále zabývají.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasiči Železná Ruda

Štítky nehoda motorkáře, nezletilý motorkář, vážná nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilý motorkář havaroval a utrpěl vážná zranění, jeho tělo odletělo po nárazu desítky metrů daleko  |  Klatovsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.