Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Neznámý řidič na železničním přejezdu prorazil stažené závory, poškodil je a ujel. Pátrá po něm policie

Dramatická situace se odehrála na železničním přejezdu zabezpečeném závorami poblíž obce Babylon na Domažlicku. Zatím neznámý řidič vjel se svým vozem na přejezd v okamžiku, když byly závory stažené nebo když právě šly dolů. Motorista závory prorazil, poškodil je a ujel. Způsobená škoda jde do desítek tisíc korun.   

„Incident na železničním přejezdu se závorami č. P687 na silnici I/26 mezi obcemi Draženov a Babylon se stal v blíže nezjištěné době od 10.00 hodin dne 29. března 2022 do 10.15 hodin dne 12. dubna 2022. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem při jízdě zřejmě od Draženova na Babylon poškodil dvě břevna závor zabezpečeného přejezdu Hadrovec. Dopravní nehodu neoznámil na policii, ačkoliv tuto povinnost měl a z místa odjel. Škoda na břevnech byla vyčíslena na 60 tisíc korun,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Brožová. Na této komunikaci se pohybuje denně velké množství kamionů.   

Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. Přihlásit se mohou osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky závory, poškozené závory, železniční přejezd, řidič poškodil závory, Domažlicko, policie, Babylón, okres Domažlice, dopravní nehoda, Draženov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý řidič na železničním přejezdu prorazil stažené závory, poškodil je a ujel. Pátrá po něm policie  |  Domažlicko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.