Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Exploze zranila jednoho člověka v noci na úterý v Horšovském Týně. Policie povolala pyrotechnika

Vyšetřováním výbuchu se v noci na úterý začali zabývat kriminalisté v Horšovském Týně na Domažlicku. Podle informací policie došlo ke zranění jedné osoby. Na místě zasahují všechny složky IZS a také větší množství policistů. Událost se stala v městské zástavbě. Zatím není jasné, co bylo příčinou exploze. Další podrobnosti zjišťujeme.

„Aktuálně zasahujeme v Horšovském Týně na Domažlicku, kde došlo podle zatím zjištěných informací k výbuchu. Co bylo jeho příčinou, zjišťujeme. Na místo události jsme povolali také pyrotechnika. Při výbuchu došlo k lehkému zranění jedné osoby,“ uvedla necelou hodinu po půlnoci z noci na úterý mluvčí policie Pavla Burešová.  

„Na místě nyní pracuji policisté včetně služebního kynologa se speciálně vycvičeným psem. Kromě místa samotné události bude provedena prohlídka okolí místa výbuchu. O dalším vývoji budeme následně informovat,“ dodala mluvčí Burešová. „Záchranáři transportovali do Domažlické nemocnice čtyřiačtyřicetiletého muže, který byl lehce zraněn," dodala k události Andrea Divišová ze zchranné služby.  

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky výbuch, vyšetřování výbuchu, výbuch zranil člověka, Horšovský Týn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Exploze zranila jednoho člověka v noci na úterý v Horšovském Týně. Policie povolala pyrotechnika  |  Domažlicko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.