Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Velmi vyrovnaný duel mezi Třincem a Plzní, výhru 3:2 vydřeli Oceláři v poslední minutě

Ke čtvrtému a poslednímu vzájemnému utkání této sezóny nastoupili dnes hokejisté z Třince a z Plzně. Ve dvou předchozích duelech se radovali z vítězství Oceláři, třetí utkání vyhráli hráči HC Škoda Plzeň. Tentokrát byl opět zápas velmi vyrovnaný. Do vedení šli domácí i hosté. Vítězný gól nakonec padl v poslední minutě utkání do plzeňské branky. Utkání skončilo 3:2 pro Třinec.

Zápas začal lépe domácí Třinec. Už ve 4. minutě šli Oceláři do vedení zásluhou Tomáše Marcinka. Druhou dorážkou se mu podařilo dostat puk za záda plzeňského gólmana Pavláta. Hosté dokázali odpovědět až v úvodu druhé třetiny. Po přihrávce od Petra Kodýtka vypálil Jakub Pour a srovnal na 1:1.

A v 31. minutě šli hosté do vedení. Hodně ostře nabito měl tentokrát David Kvasnička. Pro brankáře byla střela neudržitelná a puk skončil za jeho zády. Indiáni otočili skóre a vedli 1:2. Domácím zřejmě prospěla přestávka a ve 43. minutě vyrovnali v závěru nekompromisní přesilovky. V nepřehledné situaci před brankou se nejlépe zorientoval Jack William Rodewald a bylo to 2:2.  

Nakonec to byli domácí, kdo se radoval v poslední minutě utkání. Závěr duelu ovládli svým tlakem Oceláři. A výhru jim v 60. minutě vystřílel Tomáš Marcinko. V základní hrací době tedy zvítězil Třinec nad Plzní 3:2.  

Ohodnoť článek

Foto HC Oceláři Třinec

Štítky HC Škoda Plzeň, extraliga, utkání s Třincem, Třinec, indiáni, Oceláři, HC Oceláři Třinec, FC Viktoria Plzeň, Petr Kodýtek, David Kvasnička, Tomáš Marcinko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Velmi vyrovnaný duel mezi Třincem a Plzní, výhru 3:2 vydřeli Oceláři v poslední minutě  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.