Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Indiáni konečně zabodovali, Litvínov přehráli 0:3

Po neslavné šňůře pěti porážek v řadě se na plzeňský celek konečně usmálo štěstí. V předposledním zápase letošního roku porazili Vervu Litvínov 0:3 a po dlouhé době si tak připisují tři body.

Severočeši dokázali naposledy indiány porazit 28. ledna 2020, tehdy na domácím ledě zaznamenali výhru 5:1. V letošní sezoně oba týmy změřily síly dvakrát. Nejdříve Plzeň zvítězila 1:4, poté na domácím ledě slavili Plzeňští výhru 2:1 po samostatných nájezdech. Ačkoli se ani jednomu týmu v posledních zápasech nedařilo, byla Plzeň jasným favoritem. A jak se ukázalo, tak oprávněně. Hned v deváté minutě se Luboš Rob dostal do šance, kterou s přehledem proměnil. Verva se snažila seč mohla o vyrovnání, což vyústilo v několik nebezpečných akcí, Dominik Pavlát však za svá záda nepustil ani jedu střelu.

Druhé dějství bylo neméně dramatické. Na střely byla produktivnější zejména Plzeň, žádnou branku však druhá třetina nepřinesla.

Za to poslední dvacetiminutovka už byla na góly bohatější. Ve 46. minutě nabruslil Filip Suchý do těsné blízkosti litvínovského brankoviště, přesnou a tvrdou střelou pak hravě prostřelil Denise Godlu a zvedl náskok hostí na 0:2. Tři minuty před koncem zápasu dohrávala Verva bez brankáře, tento risk se jim však nevyplatil a do prázdné brány poslal kotouč Petr Straka. Výsledková tabule tak zůstala u skóre 0:3. Po sérii neúspěchů si tak Plzeň připisuje tři body.

VÍTĚZSTVÍ! ???? Série porážek je u konce, z Litvínova se vracíme se třemi body! Dominik Pavlát se o ně zasloužil první...

Zveřejnil(a) HC Škoda Plzeň dne Pondělí 28. prosince 2020

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hcverva.cz / E.Beneš

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, extraliga, Litvínov, HC Verva Litvínov, FC Viktoria Plzeň, Dominik Pavlát, Luboš Rob, Filip Suchý, Denis Godla, Petr Straka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni konečně zabodovali, Litvínov přehráli 0:3  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.