Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Koronavirová nákaza u hokejistů HC Škoda Plzeň překazila přípravu dorostenců i juniorů

Koronavirová nákaza řádící mezi hráči a členy realizačního týmu HC Škoda Plzeň zdaleka nepřekazila plány jen týmu A mužstva. Plánované zápasy i rozjetou přípravu museli odložit i dorostenci a junioři. V týmu indiánů se v minulých dnech nákaza potvrdila u 28 osob.

Vzhledem k situaci v A-týmu se rozhodl klub z preventivních důvodů zrušit nadcházející přípravný duel, který modrobílí dorostenci měli odehrát právě dnes s pražskou Spartou.

Svěřenci kouče Kořínka již měli narušenou přípravu na ledě na 14 dní z důvodu karantény, čímž se zcela rozbořil blok přípravných duelů. Ten měl být završen právě tento čtvrtek domácím soubojem s pražskou Spartou a o týden později je naplánována odveta v našem hlavním městě. Soutěž poté začíná 17. září soubojem s Hvězdou. Mladí indiáni tak zatím stihli odehrát pouze čtyři zápasy.

A stejně tak se klub rozhodl odložit úvodní dvě kola Juniorské ligy akademií, které měli modrobílí sehrát již v tomto týdnu. Odkládá se tak páteční duel Oceláři i sobotní utkání s Havířovem.  

Ohodnoť článek

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky HC Škoda Plzeň, koronavirus, odložené zápasy, zrušená příprava, dorostenci, juniorka, infekční onemocnění, HC Sparta Praha, HC Oceláři Třinec, HC AZ Havířov 2010

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koronavirová nákaza u hokejistů HC Škoda Plzeň překazila přípravu dorostenců i juniorů  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.