Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Mistrovská Plzeň představila nové dresy, poprvé v nich nastoupí v bojích o Ligu mistrů

Plzeňská Viktorka představila zbrusu nové dresy pro blížící se sezonu. Dominantní barvou bude červená s modrými doplňky v podobě čtyř pruhů symbolizující čtyři řeky protékající západočeskou metropolí. Diváci poprvé uvidí své oblíbence v nových úborech v úvodním zápase 2. předkola Ligy mistrů.

„Je z velmi příjemného materiálu, který mi sedí. Velmi se mi líbí myšlenka čtyř proudů, která propojuje všechny hráče, zaměstnance, fanoušky i partnery klubu. Právě spojením všech těchto sil vzniká ta pravá a největší síla,“ pochvaluje si kapitán týmu Lukáš Hejda.

Dominantní barvou hlavních viktoriánských dresů je červená, kterou doplňují modré detaily jako jsou čtyři pruhy odkazující na město čtyř řek i čtyř hlavních proudů, které stojí za úspěchem celého klubu. Jde o fanoušky, hráče, zaměstnance a partnery. Speciálním prvkem dresu je rovněž znak klubu, který se nachází v jeho zadní části. Na hrudi budou hráči nosit logo generálního partnera, jímž je společnost DOOSAN. Logo bude tentokrát v jednotné bílé barvě. Dres od italského výrobce je vyroben pomocí speciálních technologií, které hráčům nabízí maximální možný komfort.

Šortky jsou červené s modrými pruhy na bocích a štulpny mají rovněž červenou barvu, kterou doplňuje modrý pruh v jejich horní části. Nový dres Slim Fit "Home" je vyroben převážně z látky Piola, která díky moderní mikrosiťovině zajišťuje vynikající prodyšnost.

První zápas, do kterého viktoriáni vyběhnou v nových dresech, bude 2. předkolo Ligy mistrů. „Budeme je chtít samozřejmě pokřtít vítězně. Jsou krásné a těším se, až se v nich ukážeme našim fanouškům,“ doplnil kapitána záložník Pavel Bucha.

Druhá a třetí varianta dresů zůstává stejná jako v předchozí mistrovské sezoně. Na hřištích soupeřů se tedy Viktorka může představit ve velmi oblíbených tmavě modrých dresech či bílé kombinaci. Ve všech variantách s logem generálního parnera na prsou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň | Zdroj FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, nové dresy, Liga mistrů UEFA, Lukáš Hejda, Pavel Bucha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mistrovská Plzeň představila nové dresy, poprvé v nich nastoupí v bojích o Ligu mistrů  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.