Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

V kádru FC Viktoria Plzeň řádí covid, v ohrožení je sobotní šlágr kola na Spartě

, aktualizováno 10. března 2021, 19:52

To, o čem se v podvečer jen spekulovalo se večer změnilo ve skutečnost. V ohrožení byl totiž sobotní šlágr první fotbalové ligy, utkání mezi Spartou a FC Viktoria Plzeň. Důvodem je větší počet nakažených hráčů v kádru Plzně. Večer mluvčí klubu potvrdil, že celý plzeňský tým jde do karantény. A zápas se Spartou tedy zřejmě padá.

"Situace v našem klubu je v tuto chvíli velmi vážná. Jsme v úzkém kontaktu s krajskou hygienickou stanici a čekáme na její rozhodnutí o dalším postupu a opatřeních," informoval v podvečer tiskový mluvčí FC Viktoria Plzeň Václav Hanzlík. 

O necelou hodinu později už bylo všechno jinak. „Na základě aktuálního zdravotního stavu hráčů a členů realizačního týmu FC Viktoria Plzeň vydala Krajská hygienická stanice v Plzni rozhodnutí o karanténě pro celý tým,“ oznámil bez dalších podrobností mluvčí klubu Václav Hanzlík. 

FC Viktoria Plzeň tedy nenastoupí v původním termínu k venkovnímu zápasu s druhou Spartou. A neodehraje se zřejmě ani následující domácí ligové utkání se Zlínem v pátek 19. března.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Vikoria Plzeň, koronavirus, karanténa, Sparta, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, Krajská hygienická stanice, FC Fastav Zlín, COVID-19

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V kádru FC Viktoria Plzeň řádí covid, v ohrožení je sobotní šlágr kola na Spartě  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.