Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Viktorka se stále trápí, Karviná si z Plzně odvezla výhru 0:1

V posledních ligových utkáních se Západočechům nedařilo urvat výhru, v posledních dvou zápasech dokonce nevstřelili ani jeden gól. Proto doufali, že si spraví chuť na domácí půdě proti Karviné. Přišla však studená sprcha, kdy se domácím v první půli vůbec nedařilo vypracovat vážnější šanci a hostující tým se díky trefě Papadopulose dostal do vedení, které si udržel až do konce.

V úvodní desetiminutovce měl šanci Jan Kovařík, který se do základní sestavy probojoval po dvou měsících. Po centru Pavla Buchy se levonohý záložník dostal k hlavičce, se kterou však neměl větší problémy bývalý gólman Viktorky Petr Bolek. Trenér Adrian Guľa byl v dalším průběhu nucen brzy střídat – kvůli zranění ze hry odstoupil Jan Kopic, do utkání místo něj po půl hodině naskočil bývalý hráč hostů Adriel Ba Loua.

Slezané poté lehce převzali iniciativu a také se dostali do vedení. Přesný roh Lukáše Bartošáka našel hlavu Michala Papadopulose a útočník, jenž okusil angažmá například i v londýnském Arsenalu, otevřel skóre. S jednobrankovým náskokem také hráči v bílých dresech odešli do kabin v poločasové přestávce.

Do druhé půle Západočeši naskočili se dvěma útočníky a jejich ofenzivní snažení bylo ihned znát. Nejprve Zdeněk Ondrášek hlavou přestřelil bránu, v následné příležitosti pak Jean-David Beauguel napálil prudkou hlavičkou břevno Bolkovy svatyně. Ani další pokus Francouze po centru Kovaříka neskončil mezi třemi tyčemi.

Plzeň tak ani potřetí v řadě nevyhrála, tentokrát však nesebrala ani bod. V Doosan Areně prohrála s Karvinou nejtěsnějším možným rozdílem 0:1.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Karviná, FORTUNA:LIGA, MFK Karviná, Michal Papadopulos, Jan Kovařík, Pavel Bucha, Petr Bolek, Adrián Guľa, Jan Kopic, Arsenal FC, Adriel Ba Loua

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktorka se stále trápí, Karviná si z Plzně odvezla výhru 0:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.