Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Viktoriány těší, že utkání 3. předkola Evropské ligy s dánským soupeřem sehrají doma

Svého soupeře pro 3. předkolo Evropské ligy, kterým bude vítěz dánského poháru SønderjyskE Fodbold se dozvěděli po losování hráči FC Viktoria Plzeň už včera po poledni. Hrát se bude doma v Plzni na jeden zápas v Doosan Areně 24. září. Co na protivníka říkají obránci Lukáš Hejda a Jakub Brabec, jenž se proti tomuto týmu již postavil a vstřelil vítězný gól, společně s trenérem Adrianem Guľou?

„Hrajeme doma, takže si myslím, že můžeme být spokojení. O soupeři zatím moc informací nemám, ale dánský fotbal je hodně soubojový a rychlý. Uvidíme, co nám trenéři předají za informace, ale určitě se těšíme. Doma se hraje každému lépe. Známe své prostředí, takže malinká výhoda to je. Musíme se nachystat co nejlépe a postoupit,“ říká Lukáš Hejda. 

„Jsem rád, že nám los přál a hrajeme doma. Uvidíme, ve hře je hodně a v Evropě si máme co vracet. Vstřelil jsem proti nim po několika vteřinách na hřišti postupový gól, na to vzpomínám hodně často a rád. Doufám, že nám to v Plzni může pomoct a věřím, že nás to nakopne,“ uvedl zase Jakub Brabec.

„Máme základní informace – je to vítěz poháru, takže ambiciózní mužstvo. Prezentuje se typickým důrazným, severským stylem. Jsou silově slušně připravený tým. Věřím, že posbíráme další detaily, abychom byli kvalitně připravení. Těší mě, že se v Evropské lize představíme doma a proto věřím, že se projeví síla domácího prostředí a postoupíme dále,“ doplnil hráčské duo trenér Adrian Guľa.

Zápas začíná 24. září v 19.00 hodin. Přímým přenosem ho bude vysílat ČT Sport.

Ohodnoť článek

Foto Ladislav Nussbauer

Štítky fotbal, FC Vikoria Plzeň, Evropská liga, losování, dánský soupeř SønderjyskE Fodbold, Evropská liga UEFA, FC Viktoria Plzeň, trenér, Jakub Brabec, Lukáš Hejda, Adrián Guľa, SønderjyskE Fodbold, Stadion města Plzně, Evropa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriány těší, že utkání 3. předkola Evropské ligy s dánským soupeřem sehrají doma  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.