Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Fanoušci pozor! FC Viktoria Plzeň ve čtvrtek 6. srpna startuje prodej permanentek

Prodej permanentních vstupenek pro nadcházející ročník 2020/2021 odstartuje FC Viktoria Plzeň ve čtvrtek 6. srpna ve 13:00. Klub se intenzivně zabýval různými variantami a rozhodl se, že permanentní vstupenku si bude moci zakoupit každý ze stávajících držitelů, kteří ji měli i minulou sezonu.

„Otevřeně však říkáme, že se může stát, že například na první ligový duel nové sezony se nebudou moci všichni permanentkáři dostat. Vždy budeme muset respektovat aktuální situaci a dodržovat z ní vyplývající nařízení. Naše rozhodnutí o prodeji činíme s výhledem, že během podzimu dojde k přislíbenému uvolňování, a tedy navyšování počtu fanoušků na tribunách,“ vysvětluje mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

Pořídit si permamentní vstupenku budou moci v tuto chvíli pouze stávající držitelé, počet nijak limitován není. S volným prodejem permanentek ani vstupenek na jednotlivá utkání v tuto chvíli nepočítáme. „Chceme našim věrným fanouškům nabídnout možnost, aby byli upřednostněni a dostali se na stadion, pokud to bude možné,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Pokud by omezení nastalo, každý permanentkář od klubu vždy s předstihem emailem obdrží informaci, jakým způsobem se na stadion lze dostat – v jakém počtu a zda na permanentní či náhradní vstupenku. I proto je důležité mít na permanentkáře aktuální kontaktní údaje, které vyplní ve formuláři při nákupu permanentky.

Důležité zvýhodnění pro věrné fanoušky je samozřejmě cenové, permanentkář opět výrazně ušetří v porovnání s cenami jednorázového vstupného až 60 procent. Klub navíc nastavil ceny permanentek vstřícně s ohledem na aktuální situaci a s ní související počet mistrovských zápasů.

Vzhledem ke změně herního modelu, kdy liga bude mít 18 účastníků a nebude se hrát nadstavbová část, bude v prodeji pouze jeden typ permanentní vstupenky, a to EXTRA. Ta je platná na celou sezonu, což představuje 17 domácích ligových zápasů plus případné domácí zápasy MOL Cupu, to vše samozřejmě za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí.

Předprodej permanentních vstupenek bude spuštěný ve čtvrtek 6. srpna v čase 13:00 a potrvá až do 18:00 hodin na pokladnách za severní věží Doosan Areny. Následně bude probíhat každý den včetně víkendu od 9:00–17:00 hodin. Stávající permanentkáři mají garanci rezervace svého místa a své zvýhodněné ceny až do 11. září.

Klub považuje za férové, aby zároveň dořešil i minulou sezonu, kdy fanoušci nemohli z důvodu zásahu vyšší moci několik utkání v Doosan Areně navštívit. „Ze strany fanoušků jsme zaregistrovali iniciativu, že část z nich nežádá žádnou kompenzaci za ušlé zápasy. Této iniciativy si velmi vážíme! Na druhou stranu respektujeme i opačný názor a nabízíme druhou variantu. Fanoušek si může při nákupu nové permanentky zvolit, zda využije další slevu 10 procent, či zda se této možnosti vzdá, a podpoří tak svůj klub tímto výjimečným gestem solidarity. Výběr je na každém fanouškovi a ať už se rozhodnete jakkoli,“ doplnil klubový mluvčí.

Karta zůstává pochopitelně i nadále multifunkční chytrou permanentkou, která umožňuje unikátní propojení služeb a je plnohodnotnou obdobou elektronické peněženky Plzeňské karty. Lze díky ní například zaplatit jednorázové jízdné v MHD, zboží ve Viktoria shopu či u stánků v Doosan Areně. Bonusem pro každého permanentkáře bude slevový voucher na 300 Kč do Viktoria shopu, platící při nákupu nad 1000 korun a dále také voucher na slevu 200 Kč do klubové restaurace Klubovka.

Permanentky se prodávají pro dospělé ve čtyřech kategoriích od 2150 do 3650 korun. Koupit lze i permanentky na rodinou tribunu až pro dva dospělé a tři děti.

„Všem fanouškům, kteří si permanentku zakoupí, předem děkujeme a mohu slíbit, že budeme makat, abychom vás našim fotbalem bavili a aby byl plný nadšení a týmového ducha. I vy jste součástí našeho týmu,“ vzkazuje kouč Adrian Guľa.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, permanentky, předprodej, vstupenka, FK Viktoria Žižkov, Stadion města Plzně, MOL Cup, Adrián Guľa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci pozor! FC Viktoria Plzeň ve čtvrtek 6. srpna startuje prodej permanentek  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.