Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 21. srpna 2024  |  Svátek má Johana
Bez reklam

Viktoriáni předvedli nové dresy, jsou plné ostrých hran i linek a zrcadlí vize na nadcházející sezonu

Hráči FC Viktoria Plzeň představili v pondělí nové dresy pro nadcházející sezonu 2024/2025. Jsou moderní, odvážné, plné ostrých hran a linek. Mají odrážet v různých detailech vize nové sezóny. Hráči na hřišti musí hýřit od první do poslední minuty neustálým pohybem a trhat obrany soupeře rychlostí. Přesně taková chce být v nové sezoně Viktorka.

„Samozřejmě ctíme klubové barvy, dominantnější je letos červená a výraznými modrými prvky, nechybí ani propracované detaily, například lem na rukávech. Dresy jsou doplněné o červené trenky a modré stulpny a samozřejmě nabídnou hráčům při zápasech maximální komfort,“ informoval na klubovém webu mluvčí Viktorie Václav Hanzlík.

„Moc pěkný, odvážný design a přesně tak to mám rád. Věřím, že se bude líbit i našim fanouškům a budou v něm rádi chodit na naše zápasy,“ říká kapitán týmu Lukáš Hejda. „Z dresu jsem nadšený. Je pro mě ctí, že ho mohu oblékat! A věřím, že bude vítězný,“ dodává Tom Slončík, jedna z letních posil našeho klubu.

„Na podobě nových dresů jsme úzce spolupracovali s naším dodavatelem Macronem. Opět jsme se zaměřili jak na celkový koncept, tak i na jednotlivé propracované detaily a vydali se i odvážnějším moderním směrem, který odráží naše cíle a vize pro novou sezónu. Musím říct, že jsme s výsledkem velmi spokojeni,“ říká za Viktorii obchodně marketingový ředitel Jaromír Hamouz.

Nové dresy už jsou od pondělí v prodeji. Druhá sada dresů zůstává pro novou sezonu černá jako v té předchozí. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, 1. liga, nové dresy, představení dresů, viktoriáni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni předvedli nové dresy, jsou plné ostrých hran i linek a zrcadlí vize na nadcházející sezonu  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.