Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Asi nejlepší výkon kariéry, přiznal Šulc po prvním hattricku

Povedené období prožívá Pavel Šulc. V Českých Budějovicích se plzeňský fotbalista prosadil hned třikrát a navázal na produktivitu z evropských pohárů. Po utkání přiznal, že podal asi nejlepší výkon ve své dosavadní kariéře.

Trefil se v prvním poločase, ve druhém přidal další branku a v samotném závěru utkání měla Plzeň šanci zahrát pokutový kop. „Penaltu jsem si prosadit nemusel. Kluci na mě volali, ať jdu,“ usmál se Pavel Šulc na tiskové konferenci po utkání.

Ten si připsal podle svých slov nejspíš první hattrick v kariéře. „Jsem za to hrozně šťastný. Ten zápas jsme měli od začátku ve svojí režii,“ řekl a dodal, že lituje další penalty v neprospěch svého týmu, po které Dynamo snížilo na 1:2. Druhý poločas ale podle něj Západočeši zvládli a nastříleli nakonec celkem pět branek.

Pavel Šulc má za sebou povedený týden. Ve čtvrtek si připsal jednu branku a dvě asistence v Evropské konferenční lize a produktivitu si přenesl i do ligy. Trochu ho mrzelo, že si takový výkon pošetřil na hřiště Českých Budějovic, kde v minulosti působil. „Vracím se sem rád, mimo jiné jsem tady odehrál kvalifikaci o mistrovství Evropy. Mám to tady rád, trochu mě mrzelo, že ten hattrick padl zrovna dneska, ale to je prostě fotbal,“ dodal a přiznal, že byl se svým výkonem spokojený a „asi“ by se dal označit za vůbec nejlepší v dosavadní kariéře.

Tento týden čeká Viktorii Plzeň odveta na Maltě, poté vyzvou Západočeši doma Sigmu Olomouc. Zápas začíná 20. srpna v 15:00 hodin.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň / Jak Kubíček

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Fortuna liga, České Budějovice, hattrick, Pavel Šulc, ohlasy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Asi nejlepší výkon kariéry, přiznal Šulc po prvním hattricku  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.