Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Řady FC Viktoria Plzeň po letech opouští Aleš Čermák a Matěj Hybš, hráčům vypršela smlouva

Řady plzeňských viktoriánů opouští po šesti letech záložník Aleš Čermák, kterému v FC Viktoria Plzeň vypršel kontrakt. Zamířil na Slovensko, kde podepsal novou smlouvu s Dunajskou Stredou. V Plzni dále končí také Matěj Hybš. I jemu vypršela smlouva a nově posílí Bohemians Praha 1905.

„Do Plzně přišel Aleš Čermák v červnu roku 2017 z pražské Sparty jako čtvrtá letní posila Viktorie. Během šesti sezón odehrál v červenomodrém dresu 152 utkání, ve kterých dal 25 branek. S Viktorkou si zahrál Ligu mistrů a zasáhl i do kvalifikace o Evropskou či Evropskou konferenční ligu. V lednu odešel na hostování do Bohemians, kde vinou zranění odehrál jen pět utkání,“ uvedl klubový mluvčí Václav Hanzlík.

Společně s viktoriány se stal Čermák dvojnásobným mistrem české nejvyšší fotbalové ligy, když s Plzní vyhrál v sezoně 2017/18 a byl i u zatím posledního úspěchu v předminulé sezoně.

Smlouva vypršela ve Viktorii také Matěji Hybšovi, který odehrál za klub během dvou sezon z důvodu zranění jen čtrnáct zápasů. S týmem oslavil zisk posledního šestého ligového titulu. Jeho další kroky míří do Prahy. Hrát bude za Bohemians Praha 1905.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, Aleš Čermák, Matěj Hybš, odchod, vypršela smlouva, viktoriáni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řady FC Viktoria Plzeň po letech opouští Aleš Čermák a Matěj Hybš, hráčům vypršela smlouva  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.