Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Střelba v paneláku rozpoutala policejní manévry. Pro opilého a zdrogovaného muže si došla zásahovka

, aktualizováno 12. srpna 2022, 9:41

Několik jednotek policistů včetně zásahovky vyjíždělo v noci na dnešek do Macháčkovy ulice v Plzni na Skvrňanech. Podle informací od policie se mělo v jednom z bytů střílet. Policisté už zadrželi jednoho muže. Byl opilý a pod vlivem drog.

„Po 21:00 hodině jsme přijali oznámení o střelbě v jednom z panelových domů v plzeňské městské části Skvrňany. Na místě bylo několik policejních hlídek,“ informovala policie na svém Twitteru. Výstřely se ozývaly i po příjezdů policistů. „V jednom z bytů policisté opravdu zaslechli výstřely," potvrdila policejní mluvčí Michaela Raindlová. Zdravotníci již uvedli, že na místě nebyl nikdo zraněn. 

„Policisté na místě omezili na osobní svobodě jednatřicetiletého muže, který byl pod vlivem alkoholu a drog. Dechová zkouška ukázala pozitivní výsledek 1,8 promile alkoholu. Ke zranění osob nedošlo. Ve věci nyní probíhají procesní úkony a policisté prověřují veškeré okolnosti," dodala mluvčí. 

Policisté po dobu zásahu z bezpečnostních důvodu uzavřeli ulice v širokém okolí. Zastavena byla také tramvajová doprava. Provoz byl obnoven až po 23. hodině.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky střelba, střelba v paneláku, zásahová jednotka, policejní manévry, Skvrňany, Plzeň, Twitter, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střelba v paneláku rozpoutala policejní manévry. Pro opilého a zdrogovaného muže si došla zásahovka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.