Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

V zahradě zarostlém křovím ležela potetovaná mrtvola muže, policie pátrá po jeho totožnosti

Tělo dosud neznámého muže nalezli policisté ve zpustlé zahradě neobývaného domu v Republikánské ulici v Plzni. Na nebožtíkovi nebyly patrné známky násilí, příčinu úmrtí musí objasnit soudní pitva. V rámci zjišťování totožnosti zveřejnili vyšetřovatelé fotografie mužova oblečení a jeho tetování.

„Plzeňští kriminalisté pátrají po totožnosti zemřelého muže, který byl dne 28. dubna 2022 nalezen v zahradě zarostlé křovím a ostružiním neobývaného rodinného domu v Republikánské ulici v Plzni. Při ohledání místa nebyly zjištěny žádné doklady, které by určovaly totožnost mrtvého,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Podle popisu se jednalo o muže zdánlivého stáří 55 až 65 let. Vysoký byl zhruba 165 centimetrů štíhlé postavy. Vlasy měl prošedivělé, krátce zastřižené s čelní pleší. „Nalezený byl oblečen do černých tepláků s nápisem NEWSPORTS, červeného trika s krátkým rukávem, neměl ponožky ani obuv a poblíž zemřelého ležela červená zimní bunda značky NF COLLECTION,“ popisuje Hokrová. Zemřelý měl na sobě plenkové kalhotky pro dospělé a  několik tetování na zádech levé lopatce, levé ruce, pravém rameni a na levé noze.

„Vzhledem k tomu, že se nám dosud nepodařilo získat informace, které by vedly ke zjištění totožnosti zemřelého, žádáme širokou veřejnost o spolupráci. Pokud můžete poskytnout jakékoli informace, které by mohly vést ke ztotožnění zemřelého, obraťte se prosím neprodleně na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, pátrání, mrtvola, totožnost mrtvoly, policie, Plzeň, zahrada, Policie České republiky, tetování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V zahradě zarostlém křovím ležela potetovaná mrtvola muže, policie pátrá po jeho totožnosti  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.