Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Dvě děti v parku napadl a zranil neznámý agresor, policie pátrá po muži s vytetovanou pavučinou na krku

Při incidentu, který se stal na lavičce v plzeňském lesoparku Homolka, utrpěly zranění dvě děti. Jednalo se o chlapce a dívku. Policisté teď pátrají v souvislosti s případem po totožnosti dvou neznámých osob, které by mohly vnést do případu další důležité informace pro jeho řádné objasnění.

„Případ se vyšetřuje pro podezření ze spáchání výtržnictví. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel dne 9. března 2022 v 16:45 hodin v lesoparku Homolka v Plzni. Po předchozí slovní rozepři mělo dojít poblíž křižovatky ulic Úhlavská a K Vodojemu k fyzickému napadení dvou sedících dětí na lavičce, ze strany dosud neznámého muže. Jednalo se o mladistvého a nezletilou. Obě děti při incidentu utrpěly zranění, která si vyžádala následné lékařské ošetření,“ informovala mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté se případem začali zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné pořízenou fotografii, na které jsou zachyceny dvě osoby důležité pro řádné objasnění případu. „Podezřelý muž má postavu vysokou cca 180 cm, krátce střižené hnědé vlasy, věk okolo 30 let. Oblečený byl do maskáčové bundy a kalhot modré barvy. Důležité znamení, na pravé straně krku měl mít vytetovanou pavučinu,“ uvedla k popisu agresora policejní mluvčí.

Policisté žádají o spolupráci občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložené fotografii, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky napadení dětí, zraněné děti, útok na děti, policejní pátrání, lesopark Homolka, Plzeň, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvě děti v parku napadl a zranil neznámý agresor, policie pátrá po muži s vytetovanou pavučinou na krku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.