Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Kamera zachytila dva muže při výběru peněz z cizí platební karty, policie pátrá po jejich totožnosti

Poznáte je? Bezpečnostní kamera zachytila při neoprávněném výběru peněz z cizí platební karty tváře dvou mladých mužů s rouškami. Jeden měl na hlavě kšiltovku a druhý se navíc maskoval kapucí. Teď policisté z Plzně pátrají po totožnosti těchto zatím neznámých osob.  

„Případ vyšetřují policisté pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Toho se měli dopustit dosud neustanovení pachatelé tím, že 18. prosince 2021 nalezli peněženku s platební kartou. Místo toho, aby nález poctivě odevzdali na nejbližší oddělení policie, ponechali si jej. Platební kartu následně použili k několika neoprávněným platbám,“ uvedla mluvčí policie Michaela Raindlová.

Při objasňování případu získali policisté mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na kterých jsou zachyceny osoby důležité pro trestní řízení. „Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby zachycené na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky platební karta, neznámí pachatelé, policejní pátrání, neoprávněná platba, bezpečnostní kamera, policie, Plzeň, Policie České republiky, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamera zachytila dva muže při výběru peněz z cizí platební karty, policie pátrá po jejich totožnosti  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.