Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič vylétl ze silnice a zřítil se do potoka, převoz do nemocnice odmítl

Obrovské štěstí měl řidič, který havaroval za Manětínem ve směru na Nečtiny. Ze zatím neznámých důvodů vyjel s vozem ze silnice a zřítil se z několikametrové výšky přímo do potoka, kde zůstal ležet na boku. Muž jako zázrakem vyvázl jen s lehčími zraněními.

Na první pohled vážná nehoda se odehrála dnes dopoledne na silnici č.201/II za Manětínem na severním Plzeňsku. „Jedno osobní vozidlo havarovalo mimo komunikaci do koryta potoka. Vzhledem k náročnosti vyproštění zamířil na místo vyprošťovací speciál z Košutky,“ uvedl mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Kromě hasičů zamířili na místo také záchranáři. Řidič havarovaného vozu měl obrovské štěstí a odnesl si jen pár šrámů. „Vzhledem k mechanismu nehody mu byl doporučen transport na vyšetření. S tím muž nesouhlasil, proto byl ponechán na místě,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky. Podle informací od policie nezvládl řidič ve vysoké rychlosti průjezd levotočivou zatáčkou. „U řidiče alkohol vyloučen dechovou zkouškou," dodala policistka Eva Červenková. Nehodou se nadále zabývají dopravní policisté. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky nehoda, auto, potok, Nečtiny, Manětín, policie, silnice, Plzeňský kraj, Košutka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vylétl ze silnice a zřítil se do potoka, převoz do nemocnice odmítl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.