Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Masturbující muž se ukájel na lavičce v blízkosti základní školy

Obrovský povyk způsobil třicetiletý cizinec, který podle svědků masturboval v dopoledních hodinách na lavičce u 10. základní školy na náměstí Míru v Plzni. Hlídka městské policie po příjezdu na místo spatřila muže, který byl zjevně pod vlivem návykových látek.

Krátce před polednem spatřili svědci podivného muže, který se zjevně ukájel v blízkosti školy. Na uvedenou adresu proto vyrazila hlídka městské policie. „Policisté muže zkontrolovali a zjistili, že se jedná o třicetiletého cizince. Chování muže vykazovalo známky požití návykové látky. Muž byl vyzván k orientační dechové zkoušce s výsledkem 1,88 promile alkoholu. Jelikož tento případ vykazoval znaky trestného činu, byla na místo přivolána Policie ČR a celý případ si převzala k dalšímu šetření,“ vysvětlila policistka Andrea Vlčková.

Opilý pár se oddával orálnímu sexu na lavičce v parku, milenci údajně slavili zásnuby

Velmi netradičně pojal své zasnoubení zamilovaný pár v Plzni. Místo oslav v klidu domova se na sebe vrhli přímo v parku. Vůbec jim nevadilo, že se v jejich těsné blízkosti nachází další lidé. Není to přitom tak dávno, co městští strážníci řešili...

S dalším silně opilým mužem se setkali policisté na konečné zastávce MHD Plzeň-Bory. Na hlídku se obrátil řidič autobusu. Opilý dvaačtyřicetiletý muž nedokázal ani stát na nohou, což doložila dechová zkouška, který vyšla s výsledkem 4,2 promile alkoholu v dechu. „Z tohoto důvodu byl strážníky odvezen a umístěn na protialkoholní záchytnou stanici k odeznění akutní intoxikace,“ dodala Vlčková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Zuzana Duzbabová

Štítky krimi, Plzeň, policie, onanista, masturbace, alkohol, Policie České republiky, základní škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Masturbující muž se ukájel na lavičce v blízkosti základní školy  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.