Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté dopadli notorického onanistu, před ženami se nejčastěji ukájel u autobusové zastávky

Nejméně v padesáti případech se před ženami na veřejnosti sebeukájel s obnaženým přirozením osmačtyřicetiletý muž ze severního Plzeňska. Policistům z obvodního oddělení v Kralovicích se teď podařilo onanistu vypátrat a zadržet.

Policisté z obvodního oddělení Kralovice přijali na konci srpna letošního roku oznámení o muži, který měl ukazovat své přirození na veřejnosti. Kolegové na případu začali ihned pracovat a podařilo se jim zjistit, že tohoto jednání se měl dopustit osmačtyřicetiletý muž pocházející ze severního Plzeňska.

„Policisté k případu vyslechli oznamovatelku a následným vyšetřováním se jim podařilo vyhledat další poškozenou ženu. Před ženami se muž sebeukájel převážně v blízkosti autobusové zastávky při čekání na ranní linkový spoj v jedné menší obci na severním Plzeňsku,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.  

Zadržený muž převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro podezření ze spáchání pokračujícího přečinu výtržnictví. Na základě lékařského vyšetření byl obviněný umístěn do lékařského zařízení. „Žádáme tímto všechny ženy, kdyby se dostaly do podobné situace jako výše poškozené, aby se nebály a celou věc oznámily ihned na policii,“ dodala policejní mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky onanista, zadržení, Plzeňský kraj, Kralovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté dopadli notorického onanistu, před ženami se nejčastěji ukájel u autobusové zastávky  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.