Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Zloděj vybílil manželům dům, zatímco na zahradě sekali trávu, podezřelého zachytila bezpečnostní kamera

Neuvěřitelně drzý zloděj vykradl dům, zatímco jeho nic netušící majitelé poklidně sekali na zahradě trávu. Muže podezřelého z vloupání do jejich domu ale zachytila bezpečnostní kamera a teď policisté pátrají po jeho totožnosti. Prohlédněte si video u článku.

„Zatím neznámý pachatel vnikl 26. srpna mezi půl pátou a pátou hodinou odpoledne bez použití násilí do dvou rodinných domů v jedné menší obci na Plzeňsku. Využil chvíle, kdy jejich majitelé sekali na zahradě trávu. Z jednoho pak odcizil finanční hotovost ve výši 26 tisíc korun. Ve druhém případě byl vyrušen majitelkou domu,“ uvedla k případu mluvčí policie Michaela Raindlová.

Pachatel je podezřelý ze spáchání přečinu krádež a přečinu porušování domovní svobody. Při vyšetřování případu získali policisté mimo jiné kamerový záznam, na kterém je zachycena osoba důležitá pro trestní řízení.

„Žádáme o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiloženém kamerovém záznamu, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krádež, vloupání, porušování domovní svobody, pátrání, dům, zahrada, tráva, Plzeňský kraj, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vybílil manželům dům, zatímco na zahradě sekali trávu, podezřelého zachytila bezpečnostní kamera  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.