Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Žena zažila pořádný šok, uvnitř svého bytu našla cizí a namol opilou ženu

Nezvaná návštěva čekala na ženu v jejím bytě v Kralovicích na severním Plzeňsku. Majitelce se totiž nedařilo odemknout a po chvilce slyšela za dveřmi cizí hlas. Na místo tak zamířili nejen policisté, ale také zámečník. Jak se ukázalo, byla uvnitř našrot opilá padesátnice, které klíče zřejmě předala majitelčina matka. S dalším opilcem měli co dočinění plzeňští strážníci na vlakovém nádraží.

Kuriózní případ řešili kralovičtí policisté, na které se obrátila žena, jenž se nemohla dostat do bytu. Podle jejích informací se uvnitř nacházela cizí žena a neotevírala jí dveře.

„Policisté zjistili, že v bytě oznamovatelky žila její matka, která je v současné době hospitalizována v psychiatrické léčebně, kde nejspíše předala cizí ženě klíče a ta poté byt obývala.  Na místo byl přivolán zámečník, který byt otevřel. Na posteli byla nalezená padesátiletá žena, která nebyla schopná se postavit na nohy,“ popsala policejní mluvčí Jana Prokopová.

Žena se tak prospala záchytce, neboť u ní dechová zkouška odhalila neuvěřitelných 4,36 promile alkoholu v dechu. O něco méně nadýchal devětašedesátiletý muž, kterého zahlédla hlídka městských strážníků na nástupišti vlakového nádraží v Plzni.

Pro opilého seniora nakonec přijela záchranka, foto: MP Plzeň

„Dechovou zkouškou mu byla naměřena hodnota 2,14 promile alkoholu. Protože muž narušoval svým chováním veřejný pořádek a ohrožoval své zdraví, rozhodla se hlídka k převozu na protialkoholní záchytnou stanici. Vzhledem k tomu, že se senior léčil s diabetem, odmítla záchytná stanice jeho převzetí. Nakonec pro opilce musela záchranná služba, která jej převezla na FN Lochotín,“ doplnila mluvčí městských strážníků Veronika Kuchynková.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky krimi, Plzeň, Kralovice, alkohol, záchytná stanice, Plzeňský kraj, záchytka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena zažila pořádný šok, uvnitř svého bytu našla cizí a namol opilou ženu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.