Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Dopadený zloděj odcizil 200 tisíc korun, na svědomí může mít i řadu dalších deliktů

Do vazby putuje jedenatřicetiletý muž, který se dopustil krádeží a poškozování cizí věci. Policisté zatím mají důkazy o tom, že odcizil 200 korun v hotovosti. Není vyloučeno, že obviněný muž může mít na svědomí další protiprávní jednání a jeho pobyt za mřížemi se v případě prokázání viny prodlouží.

„Obviněný muž se v půlce května 2021 vloupal za použití násilí do jedné firmy v okrese Cheb a z kanceláře firmy odcizil finanční hotovost přes 90 tisíc korun. Měsíc poté odjel bez zaplacení od jedné benzínové čerpací stanice na Plzeňsku. Následně se v uplynulém víkendu vloupal do restaurace v Plzni a odcizil několik lahví tvrdého alkoholu a finanční hotovost 100 tisíc korun,“ popsala zatím známé skutky dopadeného muže policejní mluvčí Michaela Raindlová.  

Policisté po mladém muži pátrali, vyhodnocovali kamerové záznamy i veškeré stopy. Díky operativní činnosti, místní i osobní znalosti a na základě vyhodnocených stop muži zákona zloděje vypátrali a zadrželi. Ten se ke všem skutkům doznal. Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět na podání návrhu na jeho vzetí do vazby.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky zloděj, dopadený pachatel, krádeže, poškozování cizí věci, obviněný muž, hotové peníze, Cheb, Plzeňský kraj, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopadený zloděj odcizil 200 tisíc korun, na svědomí může mít i řadu dalších deliktů  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.