Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Žena dostala výpověď a přestala se ozývat přátelům, po zmizelé pátrá policie

Dvaapadesátiletá Jana Šímová napsala pouze kamarádce SMS zprávu, že prochází těžkým obdobím a přišla o práci. Od té doby se pohřešuje. Žena původem z Kladna pracovala v Přešticích na jižním Plzeňsku. Podle policistů je možné, že se vydala do Prahy a pohybovala se v obchodních centrech na Zličíně.

„Žena byla naposledy viděna svojí kamarádkou dne 12. května letošního roku v zaměstnání ve firmě IAC Group Přeštice. Dne 31. května poslala své kamarádce SMS, že po výpovědi v práci se nachází v těžké životní situaci a místo svého současného pobytu neuvedla. Bylo zjištěno, že by se mohla pohybovat v Praze v obchodních centrech Zličín,“ přiblížila policejní mluvčí Eva Červenková.

Pohřešovaná netrpí žádnou duševní poruchou, neužívá alkohol, drogy a ani v minulosti nebyla nikdy pohřešována. Žena měří 170 centimetrů a je hubené postavy. Má středně dlouhé ryšavé vlasy a modré oči. Poznávacím znamením může být i mateřské znaménko o průměru tři centimetry na vnitřní straně levého bicepsu.

„Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na linku tísňového volání 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, policie, pátrání, Přeštice, Plzeň, Praha, Jana Šímová, Zličín, Plzeňský kraj, Kladno, výpověď, Policie České republiky, SMS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena dostala výpověď a přestala se ozývat přátelům, po zmizelé pátrá policie  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.