Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Policisté pátrali na Rokycansku po ženě (46), která nedorazila domů, nasadili do akce i vrtulník

, aktualizováno 3. června 2021, 14:20

Vrtulník Letecké služby Policie ČR, policejní psovodi a policisté v terénu, ti všichni pátrali už ve středu večer po pohřešované ženě na Rokycansku. Šestačtyřicetiletá Petra V. odešla v úterý z místa svého bydliště na Radnicku a od té doby o ní nikdo nic nevěděl. Ve čtvrtek odpoledne bylo pátrání odvoláno a žena zmizela z databáze pohřešovaných osob. Její nalezení potvrdila i policejní mluvčí Hana Kroftová.

„Pohřešovanou osobu vypátrali dnes odpoledne Plzeňští policisté na základě upozornění jedné pozorné svědkyně, která ženu poznala díky informacím uveřejněným v médiích. Paní je v pořádku a je už u své rodiny. Další podrobnosti s ohledem na citlivost případu nebude policie zveřejňovat,“ doplnila mluvčí policie Hana Kroftová. Veřejnosti poděkovala za pomoc při hledání pohřešované. 

PŮVODNÍ ZPRÁVA: „Na integrovaném operačním středisku na lince 158 jsme ve středu dostali oznámení o pohřešování šestačtyřicetileté ženy, která odešla v úterý kolem sedmnácté hodiny v úterý z místa trvalého bydliště v obci na Radnicku. Směr, kterým se žena vydala z domu, který opustila bez mobilního telefonu, dokladů a větší finanční hotovosti, není znám,“ informovala ráno policejní mluvčí Hana Kroftová.   

Do pátrací akce se zapojilo několik policejních hlídek, policistů na čtyřkolkách, včetně policejních psovodů a vrtulník Letecké služby Policie České republiky. Pohřešovaná žena je přibližně 170 cm vysoká, štíhlé postavy, má drobný obličej, hnědé dlouhé vlasy, zelené oči. V době odchodu měla na sobě: nazouvací boty růžové barvy typu crocs, modré rifle (tzv. plísňové) a blíže nespecifikovaný svetr. Není nebezpečná, ozbrojená a netrpí žádnou nakažlivou nemocí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrací akce, ztracená žena, policie, pohřešovaná žena, vrtulník, Rokycansko, okres Rokycany, Letecká služba Policie ČR, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrali na Rokycansku po ženě (46), která nedorazila domů, nasadili do akce i vrtulník  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.