Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policisté opakovaně přistihli zfetovaného muže, jak se ulicemi prohání v autě, aniž by měl řidičák

Je to marné, je to marné, je to marné. Přesně tohle si musí říkat policisté z Rokycan, kteří opakovaně přistihli za volantem automobilu třiadvacetiletého muže, aniž by měl řidičský průkaz. A pokaždé byl také pod vlivem pervitinu.

Poprvé načapali strážníci městské policie muže za volantem Škody Felicie, kde ovšem neměl co dělat, večer 17. května. „Pohyboval se rokycanskými ulicemi, aniž by byl držitelem řidičského oprávnění. Při jízdě ho přistihli strážníci Městské policie Rokycany. Ti ho předali policistům, kteří testem na omamné a psychotropní látky zjistili, že muž navíc řídil pod vlivem pervitinu. V důsledku toho nebyl schopen s jistotou a bezpečně ovládat motorové vozidlo,“ informovala mluvčí policie Hana Kroftová.

K tomu všemu má přistižený (ne)řidič platný zákaz řízení všech motorových vozidel na dobu 24 měsíců, a to od ledna letošního roku. O několik dní později policisté nenapravitelného muže při páchání této trestné činnosti opět přistihli. Poté co se policisté za vozidlem v Pražské ulici rozjeli, řidič odbočil do ulice Pivovarská, kde z vozidla vystoupil a snažil se před hlídkou ukrýt mezi zaparkovanými vozidly. Policisté muže ale dostihli a zadrželi ho.

„I tentokrát měl mladý muž pozitivní test na omamné a psychotropní látky. K trestné činnosti se obviněný plně doznal. Muži bylo uloženo předběžné opatření, které spočívá v zákazu užívat, držet nebo přechovávat návykové látky, konkrétně omamné a psychotropní látky. Policejní komisař ho teď obvinil ze spáchání pokračujícího přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ dodala mluvčí policie.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky zákaz řízení, zfetovaný řidič, řidičský průkaz, trestní stíhání, Rokycansko, Rokycany, drogy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté opakovaně přistihli zfetovaného muže, jak se ulicemi prohání v autě, aniž by měl řidičák  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.