Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Vrávorající opilec vedl na ulici za ruku tříletou dceru, při pádech ji strhával k zemi

Namol opilý sedmatřicetiletý muž vrávoral ve středu v podvečer po Klatovské třídě v Plzni. Na tom by nebylo nic tak mimořádného, pokud by ovšem nedržel za ruku tříletou holčičku, kterou při svých pádech na zem strhával s sebou. Situace, kterou přijela řešit městská policie později ještě přerostla v otevřený konflikt.

Na tísňovou linku městské policie volalo během chvilky několik svědků, kteří shodně tvrdili, že po ulici jde značně opilý muž a vede si s sebou malou holčičku. „Muž se sotva držel na nohou, padal na chodník poblíž rušné silnice a dívenku strhával ji s sebou. Na místo vyjely okamžitě hlídky, které dvojici brzy našly. Muže vyzvali strážníci k provedení orientační dechové zkoušky na alkohol. Ta naměřila 2,73 promile,“ informovala mluvčí policie Jana Pužmanová. 

Protože se muž nemohl v tomto stavu evidentně o své dítě postarat, o celé situaci informovali strážníci telefonicky matku dítěte. Ta dorazila na místo s batoletem v kočárku. Opilého partnera i s dcerkou si převzala a slíbila, že je odvede domů. Ženu strážníci poučili, že událost bude předána k řešení na odbor sociálně-právní ochrany dětí. 

„Další problém ovšem nastal při cestě do místa bydliště. Před restaurací se opilý muž dostal do konfliktu se svědkem jeho předešlého nezodpovědného chování. Hlídky se musely vrátit a oba aktéry roztržky od sebe odtrhnout. Opilého pak otce strážníci odvezli vystřízlivět na záchytku,“ dodala mluvčí městské policie.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky opilý muž, alkohol, městská policie, záchytka, opilý otec dítěte, sociálka, obecní policie, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrávorající opilec vedl na ulici za ruku tříletou dceru, při pádech ji strhával k zemi  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.