Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nešikovný zloděj si políčil na stovky kondomů, před ostrahou utíkal špatným směrem

I za absurdní krádež se může člověk rychle dostat do vězení. O tom ví své i čtyřiatřicetiletý muž z Plzně, který se v obchodním centru pokusil ukrást 350 krabiček kondomů. K jeho smůle ho zahlédl pracovník ostrahy, před kterým se pokusil utéct zpět do obchodu. Zde se po chvilce vzdal a rozhodl se spolupracovat. Nakonec se ukázalo, že má zloděj za sebou daleko více krádeží za desítky tisíc korun.

Mladý muž se během květnového večera vydal do obchodního domu v Plzni. Zde si v jednom z obchodů do nákupní tašky uschoval desítky balení kondomů. Měl však smůlu a obsah tašky omylem vysypal.

„Následně prošel přes pokladní zónu, aniž by “nákup“ zaplatil. Nešikovného zloděje si všiml pracovník ostrahy, který ho oslovil se slovy, aby mu ukázal obsah tašky. Pachatel na to nereagoval a začal utíkat zpět do obchodu. Po chvíli si útěk rozmyslel a začal spolupracovat. Na místo následně dorazila hlídka policie,“ popsala policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Muž se brzy přiznal k této i dalším třinácti krádežím. Loupil na různých místech Plzně a způsobil škody za téměř 70 tisíc koroun. „Policejní komisař podal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, který soudce akceptoval,“ dodala Raindlová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, krádež, Plzeň, policie, zloděj, kondom, obchod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nešikovný zloděj si políčil na stovky kondomů, před ostrahou utíkal špatným směrem  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.