Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dramatická záchranná akce, policisté pátrali po kolabující ženě i s pomocí vrtulníku

Boj o život o přímém přenosu! Tak vypadala ve čtvrtek večer pátrací akce policistů po neznámé mladé ženě, která byla ve velkém ohrožení života. Měla závažný zdravotní problém a nevěděla, kde se nachází. Policie okamžitě nasadila do akce při pátrání i policejní vrtulník.

„V deset hodin večer volala na tísňovou linku 112 mladá žena, které se udělalo nevolno a nebyla schopná operačnímu důstojníkovi sdělit, na jakém místě právě je. Během hovoru dokonce několikrát zkolabovala,“ popsala dramatické okamžiky policejní mluvčí Michaela Raindlová.  

Policisté ihned rozběhli velkou pátrací akci a nechali lokalizovat její mobilní telefon. Na základě toho se podařilo určit, že by se měla nacházet v blízkosti plzeňské zoo. Situaci ale opět ještě zdramatizovala skutečnost, že telefon ohrožené ženy po chvíli přestal být dostupný.

„Do akce byl povolán i policejní vrtulník s termovizí. Policistům se ženu podařilo vypátrat ještě před příletem vrtulníku. Byla podchlazená, ale jinak v pořádku. Následně si ji převzali do péče záchranáři,“ uvedla bez dalších podrobností ke zdravotnímu stavu mluvčí policie.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR / HZSKVK

Štítky záchrana života, žena v ohrožení, pátrací akce, policejní vrtulník, zdravotní problémy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dramatická záchranná akce, policisté pátrali po kolabující ženě i s pomocí vrtulníku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.