Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Řidič spadl s autem do výkopu, ostré železo mu probodlo hrudník

, aktualizováno 30. dubna 2021, 10:21

Do hlubokého výkopu stavby nového kruhového objezdu se zřítil se svým automobilem dvaatřicetiletý řidič. Při pádu kovová část ohrazení výkopu probodla nejen automobil, ale bohužel i hrudník motoristy. Ostré železo mu prošlo tělem v horní části těsně vedle srdce. Muž utrpěl velmi vážné zranění a záchranáři ho do nemocnice transportovali i s odříznutou kovovou částí zabodnutou do jeho těla. Hasiči a záchranáři svedli na místě obrovský boj o život tohoto mladého řidiče. Podívejte se pod článkem na dramatické video zachycující záchrannou akci!

Nehoda se stala ve Studentské ulici v Plzni ve čtvrtek kolem desáté hodiny večer. „Za použití hydraulických nástrojů jsme ještě uvnitř auta odsříhli kusy oné "trubky" tak, aby bylo možné zraněného z vozu vůbec dostat. Poté byl uložen do vakuových nosítek a předán do péče záchranářů,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

„Muž utrpěl velmi vážné zranění. Po ošetření na místě jsme ho transportovali na emergency do fakultní nemocnice,“ řekla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

A jak se nehoda stala? „Řidič jel po Studentské ulici ve směru od kruhového objezdu do centra města a z dosud nezjištěných příčin vyjel vlevo mimo komunikaci, přičemž prorazil vozem oplocení výkopu, do kterého se zřítil,“ objasnila příčinu nehody mluvčí policie Veronika Hokrová. Automobil zůstal stát po pádu ve svislé poloze. „Při havárii došlo i ke střetu vozu s traverzou a ke zranění řidiče. Dechovou zkoušku u řidiče nebylo možné na místě provést ze zdravotních důvodů. Byl nařízen následný odběr krve,“ doplnila mluvčí policie.  

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda, vážné zranění, probodnutý hrudník, pád do výkopu, zraněný řidič, příkop, úraz, havárie, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič spadl s autem do výkopu, ostré železo mu probodlo hrudník  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.