Počasí dnes21 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Muže podezřelého z vykradení plzeňského bytu zachytila kamera nad vstupem do domu

Bezpečnostní kamera umístěná nad vchodem do domu v ulici Na Chmelnicích v Plzni zachytila neznámého muže krátce předtím, než se tam pravděpodobně vloupal do jednoho bytu. Policie teď pátrá po totožnosti tohoto muže a žádá o spolupráci veřejnost.  

„Neznámý pachatel vnikl do bytového domu na sídlišti Vinice 27. února v době okolo jedné hodiny odpoledne. Násilím se dostal do jednoho bytu, který prohledal a následně si s sebou odnesl finanční hotovost ve výši 80 tisíc korun,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

„Při vyšetřování případu krádeže policisté mimo jiné získali fotografie z kamerového záznamu, na kterých je zachycena osoba, která by mohla pomoci objasnit okolnosti případu. Žádáme širokou veřejnost o spolupráci, a to za účelem ztotožnění osoby na přiložených fotografiích. Ti, kteří by tuto osobu poznali, aby se osobně obrátili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na tísňovou linku 158,“ dodala mluvčí policie.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný muž, zloděj, vykradený byt, bezpečnostní kamera, policie, Plzeň, Policie České republiky, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže podezřelého z vykradení plzeňského bytu zachytila kamera nad vstupem do domu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.