Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Opilec zasekl kovový poklop od kanálu do zadního okna zaparkovaného automobilu

Těžký kovový poklop od kanálu zaseknutý do zadního okna zaparkovaného automobilu. Takový pohled se naskytl policistům, přivolaným do Železniční ulice. Na místě se jim ještě podařilo zadržet pachatele, který tímto netradičním způsobem poškodil auto.  

Incident v Železniční ulici se stal v neděli večer po 19. hodině. „Osmatřicetiletý muž měl na chodníku vyjmout železný poklop od kanalizace a vhodit ho na nedaleko zaparkované osobní motorové vozidlo, konktrétně do zadního skla vozu. Vznikla tak škoda na majetku, vyčíslená na 6000 korun,“ popsala událost mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté vyzvali vandala k provedení dechové zkoušky a k provedení orientačního testu, zda neužil omamné nebo psychotropní látky. Ten se ovšem zkoušce odmítl podrobit. „Jelikož vzniklo důvodné podezření, že je muž pod vlivem alkoholu, byl následně eskortován hlídkou městských strážníků na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Ještě před jeho umístěním se podařilo hlídce strážníků u muže, na opětovné vyzvání, provést dechovou zkoušku, která vyšla s pozitivním výsledkem, a to 2,77 promile alkoholu v dechu,“ uvedla mluvčí.

Motiv jednání pachatele není známý. Policisté incident vyřeší v přestupkovém řízení.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky vandal, alkohol, zničený automobil, policie, okno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilec zasekl kovový poklop od kanálu do zadního okna zaparkovaného automobilu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.