Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Po hádce s partnerkou muž demoloval auta a dřevěnou tyčí napadl policisty

Hodně divokou partnerskou hádku, která vyvrcholila poničením dvou automobilů a potyčkou s policií, vyšetřují kriminalisté z Plzně. Pořádně rozjetého agresora zklidnila až policejní pouta.

Incident začal uvnitř bytu dvojice. „Následně vyběhl třiačtyřicetiletý muž před dům a z neuzamčeného vozidla své přítelkyně sebral autorádio, které leželo na sedačce spolujezdce. Rádio si ovšem nechtěl odnést, nýbrž ho chtěl použít jako zbraň. Nejdřív ho chtěl prohodit oknem bytu a zasáhnout přítelkyni. To si ale rozmyslel a autorádiem poškodil vozidlo své přítelkyně a následně i vedle zaparkované vozidlo, kterému rádio hodil na střechu a způsobil tak větší promáčklinu,“ popsala řádění naštvaného muže policejní mluvčí Michaela Raindlová.  

Na místo ihned vyjeli policisté. „Agresor pokračoval ve výtržnostech a proti policistům se postavil s dřevěnou tyčí v ruce, kterou sebral ze země. Muži zákona ho za použití donucovacích prostředků zpacifikovali a omezili na osobní svobodě. Muž byl pod vlivem alkoholu, nadýchal přes půl promile,“ dodala mluvčí policie.  

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky napadení policistů, partnerská hádka, výtržnictví, ničení majetku, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po hádce s partnerkou muž demoloval auta a dřevěnou tyčí napadl policisty  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.