Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Řidička havarovaného vozu měla pozitivní test na kokain, při nehodě se těžce zranila její tříletá dcera

Pozitivní test na kokain a pervitin měla šestadvacetiletá řidička, která se svým vozem havarovala ve čtvrtek večer u Janovic nad Úhlavou na Klatovsku. Při nehodě utrpěla velmi těžké zranění její teprve tříletá dcera, která s ní cestovala v automobilu. Letecká záchranná služba ji ve vážném stavu transportovala do plzeňské fakultní nemocnice.

Žena havarovala s plně obsazeným vozem značky Renault v 19:45 hodin na silnici II/191 ve směru od Janovic na Klatovy. V autě byl v době nehody ještě sedmiletý syn a jedenatřicetiletý muž. „Řidička se na volném a přímém úseku komunikace ohlédla dozadu na děti, přestala se věnovat řízení a s vozidlem vyjela vlevo mimo komununikaci, kde čelně narazila do listnatého stromu. Po nárazu bylo vozidlo odraženo a převráceno na střechu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Při nehodě se vážně zranila dívenka, kterou letecká záchranka okamžitě transportovala do plzeňské nemocnice. Další tři cestující byli se zraněními převezeni pozemní cestou do Klatovské nemocnice. „Dechová zkouška u řidičky vyloučila požití alkoholu, orientační test na přítomnost drog však reagoval pozitivně na pervitin a kokain. V nemocnici byl u ní proto nařízen odběr krve a moči,“ zdůraznila mluvčí policie.

Škoda na vozidle byla vyčíslena na 22 tisíc korun. Řidičský průkaz policisté řidičce nemohli zadržet, protože jej neměla u sebe a nepředložila jej. Dopravní nehodu dále vyšetřují policisté Dopravního inspektorátu v Klatovech.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda se zraněním, pozitivní test na kokain, letecká záchranná služba, havárie, kokain, Fakultní nemocnice Plzeň, okres Klatovy, Janovice nad Úhlavou, Renault, Klatovy, Janovice, Klatovská nemocnice, a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička havarovaného vozu měla pozitivní test na kokain, při nehodě se těžce zranila její tříletá dcera  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.