Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policisté pátrají po totožnosti muže ze záběru bezpečnostní kamery

V souvislosti s krádeží vozidla značky Iveco Tector pátrají policisté po totožnosti zatím neznámého muže, který se měl pohybovat v blízkosti místa, odkud auto zmizelo. Nepoznal někdo muže na snímku z bezpečnostní kamery?

Automobil zmizel letos 6. ledna z místa v blízkosti vlakového nádraží v Třemošné. Ještě téhož dne bylo vozidlo nalezeno rovněž v Třemošné odstavené na nepoužívané slepé komunikaci, která vedla původně do obce Horní Bříza, nedaleko místa odcizení. Pachatel ho tam zřejmě nechal vychladnout.

„Policisté ohledali místo činu, zajistili maximální počet stop a také záznam z kamerového systému, který mají k dispozici pro účely trestního řízení. Vyhodnocením kamerového záznamu policisté zjistili, že se v blízkosti nálezu vozidla pohybovala neznámá osoba,“ uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Policisté teď žádají občany, kteří by na zveřejněném záznamu neznámou osobu důležitou pro objasnění případu poznali, aby kontaktovali policisty na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo osobně na Obvodním oddělení Třemošná nebo telefonicky na čísle 974 327 721.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky ukradený automobil, krádež automobilu, pátrání, policie, Iveco, Třemošná, Policie České republiky, Horní Bříza, bezpečnostní kamera

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté pátrají po totožnosti muže ze záběru bezpečnostní kamery  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.