Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Sklidit už nedokázal, policisté zabavili muži téměř tři stovky rostlin konopí

Vedle rodinného domu na Klatovsku dokázal jednačtyřicetiletý muž během pár měsíců vypěstovat 299 rostlin konopí. Část byla pro jeho vlastní potřebu, zbytek chtěl distribuovat dál. V poslední době se jedná o třetí odhalenou pěstírnu na území kraje.

Už v dubnu policisté v půdních prostorách rodinného domu našli pěstírnu, kde během jednoho cyklu sklízel muž z Klatovska až sto rostlin. Ty následně prodával, část si nechával pro vlastní potřebu. Tato návštěva policie ho od jeho počínání neodradila.

„Muž v této činnosti pokračoval v době od měsíce září do 8. prosince, kdy v hospodářském objektu u domu vypěstoval 299 rostlin konopí o výšce od 60 do 100 centimetrů. Podezřelý vydal uvedené rostliny, technologii i chemikálie k jejich pěstování. Muž rostliny pěstoval bez povolení Ministerstva zdravotnictví ČR i v rozporu se zákonem o návykových látkách. Zajištěné rostliny budou podrobeny znaleckému zkoumání,“ uvedla k případu policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Není to přitom ani týden, co vyšetřovatelé z TOXI týmu objevili pěstírnu v bytové jednotce v centru Plzně a také v bytě rodinného domu na Doudlevcích. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, pěstírna, konopí, marihuana, Klatovy, policie, TOXI tým, rostliny, rodinný dům, okres Klatovy, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sklidit už nedokázal, policisté zabavili muži téměř tři stovky rostlin konopí  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.