Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý motorista překonal s autem příkop a zdemoloval betonovou hradbu

Betonovou hradbou u areálu firmy v Holýšově na Domažlicku se proboural třiatřicetiletý řidič s vozidlem značky Nissan Navara. Motorista nezvládl jízdu na kluzké silnici. Kromě toho byl ale také silně pod vlivem alkoholu.

„Řidič jedoucí ve směru od centra obce Holýšov na osadu Nový Dvůr na rovném úseku silnice nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem a stavu vozovky, dostal smyk a následně vjel vpravo mimo komunikaci. Tam narazil do ohrazení areálu firmy,“ řekla mluvčí policie Dagmar Brožová.  

Motorista se na výzvu policisty dobrovolně podrobil testu na alkohol. Měření prokázalo, že má muž 1,80 promile alkoholu v krvi. Řidič přiznal požití alkoholických nápojů před jízdou a dobrovolně se podrobil lékařskému vyšetření spojenému s odběrem krve. Škoda na nákladním automobilu Nissan Navara byla vyčíslena na 80 tisíc korun, na oplocení na 30 tisíc korun.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol za volantem, opilý řidič, policie, Domažlicko, alkohol, Holýšov, Nissan Navara, okres Domažlice, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý motorista překonal s autem příkop a zdemoloval betonovou hradbu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.