Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hledá se čtrnáctiletý Lukáš Hunka, pohybovat by se mohl nejen v Plzni, ale i na Chebsku

Čtrnáctiletého Lukáše hledá rodina a také policisté z Plzeňského kraje. Chlapec byl naposledy viděn u svých známých v sobotu kolem druhé hodiny odpoledne v Plzni v Doudlevcích. Trvalé bydliště má chlapec v Plzni na Borech, kde žije s otcem.

Matka pohřešovaného chlapce ovšem žije v Aši, kam za ní Lukáš ve čtvrtek odjel po neshodách v místě svého trvalého bydliště. Do Plzně se měl vrátit v sobotu. Domů už ovšem nedorazil a rodině se neohlásil. Chlapce hledá rodina v Plzni i v Aši, pátrají po něm policisté v Plzeňském i Karlovarském kraji.    

„Je možné, že se pohřešovaný pohybuje po Plzni, ale není vyloučeno, že se může vrátit zpět do svého trvalého bydliště v Aši. Na sobě měl naposledy oblečené světlé kalhoty s dírami, bílou mikinu s logem na prsou NASA a tmavou zimní bundu. Na nohou měl sportovní obuv černé barvy zn. NIKE se zeleným logem. Na krku nosí dlouhý stříbrný řetízek bez přívěsku,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Pohřešovaný mladík je štíhlé postavy vysoké cca 155 – 160 cm, má zelené oči a hnědé krátce střižené vlasy, které nosí upravené na „ježka“. Je zdánlivého stáří 10 až 12 let.

 Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný chlapec, policie vyhlásila pátrání, Plzeň, bydliště, okres Cheb, rodina, Plzeňský kraj, , Doudlevce, NASA, Nike, Karlovarský kraj, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledá se čtrnáctiletý Lukáš Hunka, pohybovat by se mohl nejen v Plzni, ale i na Chebsku  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.